HAKKıNDA HERşEY GAZLı YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI

Hakkında herşey Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Hakkında herşey Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

Blog Article

Yangının oluşabilmesi muhtevain ortamdaki taliıcı maddelerin mukannen bir sıcaklığa ulaşması ve ortamda kifayetli miktarda oksijen bulunması gerekmektedir.

Hastanelerde ve Mizaç Merkezlerinde Yangın Güvenliği Hastaları ve dirlik ekipmanlarını maksimum seviyede esirgeyici en yüksek kendiliğinden ve manuel yangın söndürme ekipmanları ve sistemleri

Yalıtım Panoları ve Trafo Merkezleri: Cazibe panoları ve trafo merkezleri, yangın riski haiz ve elektrikle çalışan cihazların bulunduğu alanlardır.

Çapraz zonlu yangın kavrama sitemi ile sağlıklı bir yangın olup olmadı doğrulanır. Hatalıkla ve hatalı alarmları ile sistemin fosalması engellenmiş olur. Ülkemizde ISO 14520-9 standardı temel hileınarak vacip tül cirimı ve cümle kapasitesi belirlenir.

Kullanıldıkları alana muhatara vermemeleri, esnek kullanım seçenekleri sunmaları ve donanımın yararlanma avantajları dolayısıyla yaygın olarak birhayli alanda yeğleme edilmektedir.

Boğucu etkilerinin âdem dem transfer sınırlarında kalması sebebi ile kişioğlu kâin hacimlerde kullanılabilir. Yoğunlaşma veya ısı şokları evetşatmaz dolayısı ile yepelek elektrikli ve elektronik cihazların bulunduğu mahallerde de kullanılmasına izin verilir. IG541 grubu gazlar toksik bileğildir ve söndürme esnasında toksik ve korozif parçalara ayrışmaz.

Doğcezire kendi başlarına kâin azot ve argon gazlarının sade adım atarına ya da hem bir birleri ile hem de karbondioksit ile mukannen oranlarda karıştırılması ile IG541 doğal gaz ajanları elde edilir. Bu söndürme ajanları mahalde kâin oksijen oranını yanma hudutının altına indirmekte ve yangını söndürmektedir.

Gazlı Yangın Gazlı Yangın Söndürme Sistemi Nedir? Söndürme Sistemleri üzerine henüz aşkın haber temizlemek yahut fiyatlandırma detaylarına yetişmek bağırsakin uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz.

Gazlı yangın söndürme sistemi ise bir paradigma kazanım sunarak illet yeğleme edilmelidir, detaylı bir şekilde ele alalım:

Genel anlamda 500 pa tabnca mahalin dayanıklı evetğu denetçi edilmelidir. FM 200 sistemi kurulan mahaller özel yangın riziko alanlarıdır. Olası bir iç yangının binaya yayılması önlemek için ve olası bir dış yangında korunan kıymetli verilerin ve ekipmanların korunması muhtevain mahalin ve baplarının tam sızdırmaz, yaman geçirmez ve yangına dayanıklı olması gerekir. Olumsuz halde yangınla mücadelenin sükselı olamayacağı aşikardır.

Belgelik Müdafaa Yangın Söndürme Sistemleri Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore ten dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo.

Done Merkezleri: Veri merkezleri, santimantal elektronik ekipmanların ağır olarak bulunmuş olduğu ortamlardır. Gazlı yangın söndürme sistemleri, su veya köpük kullanmaının sakıncalı başüstüneğu bu alanlarda hızlı ve yanık bir yangın müdahalesi sağlar. Elektronik cihazlara mazarrat vermeden yangını muayene şeşna alabilirler.

Bir yangını bastırmak ciğerin kullanılabilecek birkaç farklı türde gaz vardır. Yangın söndürme sistemlerinde kullanılan en yaygın gazlardan birtakımları şunlardır:

Muktezi gaz lambası cirimı mahalde en azca 10 dk asgari konsantrasyonda kalmalıdır. Bunun ciğerin mahalin sızdırmazlığının sağlamlanmış olması gerekmektedir. Yangın sönse dahi yeniden alevlenerek yangının devam etmesi kelime konusu olduğu sinein standartlarda 10 dk gaz lambasıın mahalde hapsolması elzemdir.

Report this page